PINTAREMONTIT

NANO FINLAND HUOLTO

PINTAREMONTIT

Nano Finland kehittämät pintaremontti ja pinnoitus -menetelmät ovat nopeita ja kustannustehokkaita – Sano ei kalliille täysremontille!

 

Se sopii yrityksille, yhteisöille, huoneistojen vuokraajille, isännöitsijöille ja kotitalouksille.

NANOPINNOITUS

MÄRKÄTILOJEN, LATTIODEN JA SEINIEN PINTAREMONTIT

Nano Finland Huolto on pintaremonttien ammattiosaaja. Olemme erikoistuneet märkätilojen pintaremontointiin. Meillä on vahva osaaminen ja kokemus myös laatta-, muovi-, vinyyli- ja betonilattioiden korjaamisesta ja pinnoittamisesta. Olemme kehittäneet kustannustehokkaat menetelmät erilaisten pintojen korjaamiseen ja pinnoittamiseen. Oikein tehty pintaremontti palauttaa alkuperäisen ilmeen, pidentää kohteen käyttöikää ja on helppo pitää puhtaana. Käytämme itse maahantuomiamme laadukkaita Nano4life nanopinnoitteita.

PINTAREMONTTI VAI TÄYSREMONTTI?

Aina ei tarvita kallista ja aikaa vievää täysremonttia, että saadaan viat korjattua sekä tuotua uutta ja puhdasta ilmettä huoneistoon. Pintaremontin yhteydessä voidaan korjata myös vikoja pinnan alta.

Nano Finland Huolto ammattilaisten kehittämän pintaremontti -menetelmät sopivat erilaisille pinnoille kuten laatat, vinyyli, muovimatto, betoni. Olemme kehittäneet monivaihepesumenetelmän, jolla kaikki likatyypit saadaan poistettua pinnoilta. Eri materiaalien ja käyttöytarpeen mukaan käytämme ympäristöystävällisiä  pinnoitteita kuten, Nano4life nanopinnoitteet, Nanten uretaanipinnoitteet ja uretaanimaalia ja -lakkoja.

Pintaremontit ovat kustannustehokas vaihtoehto täysremontille ja sopivat hyvin asiakkaillemme:

 • Taloyhtiöt ja kiinteistöjen omistajat
 • Isännöitsijät ja huponeistojen vuokraajat.
 • Yritykset ja yhteisöt.
 • Kotitaloudet

Nano Finland Huolto asentajat voivat korjata ja remontoida huoneiston kaikki pinnat samalla käynnillä. Työt voidaan limittää muiden työvaiheiden odotusaikoihin, mikä tuo selvää säästöä kun turhat odotusajat poistuvat.

LAATOITETUN MÄRKÄTILAN PINTAREMONTTI

Nano Finland Oy kehittämä pintaremontti laatoitettuihin märkätiloihin on nopea, kustannustehokas ja tuo märkätilaan uuden ilmeen.

Saako vanhan kylpyhuoneen uutta vastaavaksi?

Kyllä saa! Nano Finland Huollon kokeneiden ja ammattitaitoisten asentajien kehittämä pintaremontti- ja pinnoitusmenetelmä laatoitettuihin märkätiloihin luo märkätilaan uutta vastaavan ilmeen ja vettä sekä likaa hylkivän pinnoitteen.

 • Monivaihepesu poistaa kaikki likatyypit märkätilan pinnoilta.
 • Vaihdetaan tarvittavat laattojen saumalaastit uuteen.
 • Korjataan halkeilleet ja irronneet laatat.
 • Vaihdetaan kaikki silikonit.
 • Pinnoitetaan märkätilan kaikki pinnat Nano4life nanopinnoitteilla.

Menetelmämme sopii hyvin, kaikenlaisiin kohteisiin oli kyseessä uusi tai vanha kylpyhuone niin meillä on juuri tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja menetelmät. Nano Finland Huollon kehittämän pintaremontti menetelmän kustannukset ovat vain murto-osa täysremontin kustannuksista lisäksi menetelmä pienentää myös hiilijalanjäljen murto-osaan täysremonttiin nähden.

Laatoitetun märkätilan pintaremontti

 1. Nano Finland Huolto asiantuntija kartoittaa kohteen.
 2. Saat tarjouksen kohteen pintaremontista.
 3. Suoritetaan märkätilan kaikille pinnoille monivaihepesu (kaakelit, kalusteet, hanat, peilit).
 4. Korjataan halkeilleet ja irronneet laatat injektointi menetelmällä.
 5. Vaihdetaan laattojen saumalaastit halkeilleiden tilalle jyrsintätekniikalla.
 6. Vaihdetaan uudet ja laadukkaat silikonit vanhojen tilalle.
 7. Asentaja tekee kohteen itselle luovutuksen.
 8. Tehdään Nano4life nanopinnoitus märkätilan kaikille pinnoille.

Koko märkätila on saanut uutta vastaavan ilmeen ja on Nano4life nanopinnoituksen ansiosta myös helppo pitää puhtaana!

Kylpyhuoneen monivaihepesu ja nanopinnoitus tehty jo yli 3000 kylpyhuoneeseen

3000

MIKSI NANOPINNOITUS?

Nanoteknologia luo kestävän, hengittävän ja likaa hylkivän pinnan eri materiaaleille.

Kylpyhuoneen ja keittiöin pinnoitteet ovat piidioksidi pohjaisia ja antibakteerisia. Tämän ansiosta pinnoitteella saadaan aikaan voimakas veden hylkimisreaktio kuitenkin säilyttäen pintamateriaalin hengittävyyden. Lisäksi pinnoite ehkäisee homeen muodostumista ja lian tarttumista pintoihin. Näin kylpyhuoneen puhtaanapito helpottuu vuosiksi eteenpäin.

Pinnoituksen laadun takeena on hyvin tehty monivaihepesu, oli kyseessä uusi tai vanha kylpyhuone!

Olemme Nano4life pinnoitteiden virallinen maahantuoja. Nano4Life pinnoitteet ja yritys ovat sertifioituja sekä valittu vuonna 2019 alan 10 innovatiivisimman yrityksen joukkoon.

Nano4life nanopinnoitteet ovat sertifioituja sekä eurooppalaisesti hyväksyttyjä tuotteita!

MÄRKÄTILAN MONIVAIHEPESU JA PINTAREMONTTI PALAUTTAA ALKUPERÄISEN ILMEEN

Yritykset, yhteisöt, isännöitsijät, vuokranantajat ja kotitaloudet

Nano Finland Huollon kehittämällä monivaihepesu, pintaremontti menetelmällä saadaan märkätila puhtaaksi ja palautettua sen alkuperäinen ilme lisäksi nanopinnoite antaa pitkäaikaisen suojan.

Märkätilan monivaihepesu, pintaremontti ja pinnoitus palauttaa pinnat alkuperäiseen kuntoon nopeasti 1–3 päivässä oli kyseessä sitten likainen, kalkkinen, ruosteinen, pintahomeinen tai saumojen eroosiosta kärsinyt kylpyhuone.

Märkätilojen monivaihepesu, pintaremontti ja pinnoitus voidaan tehdä myös asutuissa huoneistoissa lähes ilman käyttökatkoja.

Pintaremontti ja pinnoitus pidentää kylpyhuoneen elinkaarta oli sitten kyse uudesta tai vanhasta kylpyhuoneesta. Saat puhtaan ja uuden veroisen kylpyhuoneen sekä parantuneen asumisviihtyvyyden.

Kustannukset ovat murto-osan verrattuna täysiremonttiin. Lisäksi säästöä syntyy vuokrahuoneistoissa, kun mahdollinen vuokranmaksu ei keskeydy ja asukasvaihdokset ovat katkottomia.

MONIVAIHEPESU JA NANOPINNOITUS

KIINNOSTUITKO?

 1. Tilaa ilmainen kartoituskäynti
 2. Ammattilainen selvittää kylpyhuoneen kunnon
 3. Saat tarjouksen kylpyhuoneen pintaremontista

Pintaremontilla uusitaan kylpyhuoneen vioittuneet pinnat. Puhdistetaan pinnat monivaihepesu -menetelmällä. Pinnoitetaan kylpyhuone Nano4life pinnoitustuotteilla.

Pintaremontilla säästät selvää rahaa ja jatkat kylpyhuonen elinkaarta useilla vuosilla. 

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, vaikka et asuisikaan Uudellamaalla ja tarvitset palvelujamme!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

PINTOJEN KORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Nano Finland Huolto on pinnoitustöiden ammattilainen.

Teemme huoneistoremontteja, kylpyhuoneiden pintaremontteja ja pinnoituksia yrityksille, yhteisöille, huoneistojen vuokraajille, julkiselle sektorille sekä kotitalouksille.

Laatoitetut märkätilat

Käytämme ammattitason pesuaineita ja työmenetelmiä. Teemme märkätilaan hapan- ja, emäspesun sekä neutralisoinnin. Monivaihepesu poistaa kaikki likatyypit: kalkki, rasvat, ruoste, kuonat ja pasuainejäämät.

Muovimatto märkätilat

muovimatollisen märkätilan pintaremontointi -menetelmä korjaa mahdollisen vesivahingon ja pinnoitus luo märkätilaan uutta vastaavan ilmeen. Uretaani pinnoitus on erittäin luja ja joustava pinnoite.

Huoneistoremontit

Huoneistoremontti kylpyhuoneen pesu ja pinnoitus remontin yhteydessä tehtynä tuo säästöä. Sama asentaja tekee työvaiheiden odotusaikana lattioiden ja seinien pintaremontit. Näin säästöä syntyy yhden henkilötyöpäivän verran.

Yleiset tilat

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen yleisten tilojen pintaremontit. Märkätilojen pesu ja pinnoitus. Porraskäytävät ja aulat lattioden ja seinien pintaremontointi. Varastot ja pyöräkellarit maavaraisten lattioiden ja seinien pintaremontit.