PINTAREMONTIT

LAATOITETUN MÄRKÄTILAN

PINTAREMONTTI

Nano Finland kehittämä monivaihepesu ja nanopinnoitus -menetelmä on nopea ja kustannustehokas ja palauttaa märkätilan alkuperäisen ilmeen.

 

Se sopii yrityksille, yhteisöille, huoneistojen vuokraajille, isännöitsijöille ja kotitalouksille.

NANO FINLAND

LAATOITETUN MÄRKÄTILAN PINTAREMONTTI

Nano Finland Oy kehittämä pintaremontti laatoitettuihin märkätiloihin on nopea, kustannustehokas ja tuo märkätilaan uuden ilmeen.

Saako vanhan kylpyhuoneen uutta vastaavaksi?

Kyllä saa! Nano Finland Huollon kokeneiden ja ammattitaitoisten asentajien kehittämä pintaremontti- ja pinnoitusmenetelmä laatoitettuihin märkätiloihin luo märkätilaan uutta vastaavan ilmeen ja vettä sekä likaa hylkivän pinnoitteen.

 • Monivaihepesu poistaa kaikki likatyypit märkätilan pinnoilta.
 • Vaihdetaan tarvittavat laattojen saumalaastit uuteen.
 • Korjataan halkeilleet ja irronneet laatat.
 • Vaihdetaan kaikki silikonit.
 • Pinnoitetaan märkätilan kaikki pinnat Nano4life nanopinnoitteilla.

Menetelmämme sopii hyvin, kaikenlaisiin kohteisiin oli kyseessä uusi tai vanha kylpyhuone niin meillä on juuri tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja menetelmät. Nano Finland Huollon kehittämän pintaremontti menetelmän kustannukset ovat vain murto-osa täysremontin kustannuksista lisäksi menetelmä pienentää myös hiilijalanjäljen murto-osaan täysremonttiin nähden.

Laatoitetun märkätilan pintaremontti

 1. Nano Finland Huolto asiantuntija kartoittaa kohteen.
 2. Saat tarjouksen kohteen pintaremontista.
 3. Suoritetaan märkätilan kaikille pinnoille monivaihepesu (kaakelit, kalusteet, hanat, peilit).
 4. Korjataan halkeilleet ja irronneet laatat injektointi menetelmällä.
 5. Vaihdetaan laattojen saumalaastit halkeilleiden tilalle jyrsintätekniikalla.
 6. Vaihdetaan uudet ja laadukkaat silikonit vanhojen tilalle.
 7. Asentaja tekee kohteen itselle luovutuksen.
 8. Tehdään Nano4life nanopinnoitus märkätilan kaikille pinnoille.

Koko märkätila on saanut uutta vastaavan ilmeen ja on Nano4life nanopinnoituksen ansiosta myös helppo pitää puhtaana!

Nano4life nanopinnoitus kaikille pinnoille

Sopii tekstiileille, huokoisille ja koville materiaaleille

Miksi nanopinnoite?

Nanoteknologia luo kestävän, hengittävän ja likaa hylkivän pinnan eri materiaaleille. Nanoinnoitteet ovat piidioksidi pohjaisia ja antibakteerisia. Tämän ansiosta pinnoitteella saadaan aikaan voimakas veden hylkimisreaktio kuitenkin säilyttäen pintamateriaalin hengittävyyden. Lisäksi pinnoite ehkäisee homeen muodostumista ja lian tarttumista pintoihin. Näin kylpyhuoneen puhtaanapito helpottuu vuosiksi eteenpäin.

 • Pinnoituksen laadun takeena on hyvin tehty monivaihepesu, oli kyseessä uusi tai vanha kylpyhuone!
 • Nanopinnoitteelle annamme 8 vuoden valmistajan tuotetakuun.

Nano4life nanopinnoitteet on Piidioksidi (Si02) SOL-GEL-teknologiaa hyödyntäen valmistettuja pinnoitustuotteita, jotka parantavat niillä käsiteltyjen materiaalien ominaisuuksia, Nanopinnoitteet parantavat niillä käsiteltyjen materiaalien ominaisuuksia, kuten, veden hylkivyys, lian hylkivyys, UV-suoja, antibakteerisuus ja parempi kulutuksen kesto.

Nano4life nanoteknologiaratkaisut on suunniteltu tekstiilien ja rakennusmateriaalien ominaisuuksien parantamiseen haastavissa olosuhteissa kuten märkätiloissa.

NANOPINNOITUS

KUSTANNUSTEHOKAS JA NÄYTTÄVÄ PINTAREMONTTI

Nano Finland Huolto ammattilasten tekemä pintaremontti ja pinnoitus palauttaa pinnat alkuperäiseen kuntoon nopeasti 1-3 päivässä oli kyseessä sitten likainen, kalkkinen, ruosteinen, pintahomeinen tai saumojen eroosiosta kärsinyt märkätila. 

Kylpyhuoneet, saunat, pesutuvat, kuivaushuoneet, kuraeteiset jne...

Nano Finland Huolto on kehittänyt pintaremontti ja pinnoitus menetelmän, jolla saadaan palautettua kylpyhuoneen kunto alkuperäistä vastaavaksi.

Muovimatolliset märkätilat voidaan korjata ja kuivata sekä pinnoittaa polyuretaani menetelmällä.

Laatoitetut märkätilat voidaan puhdistaa monivaihepesulla. Vialliset laatat voidaan korjata ja halkeilleet saumalasstit voidaan vaihtaa. Saumat tiivistetään laadukkaalla silikonilla. Märkätilan kaikki pinnat pinnoitetaan Nano4life nanopinnoitteilla, jotka saavat kaikki pinnat vettä- ja likaa hylkiviksi ja ne on käsittelyn jälkeen myös helppo pitää puhtaana.

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti niin saat tarjouksen!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

PINTOJEN KORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Nano Finland Huolto on pinnoitustöiden ammattilainen.

Teemme huoneistoremontteja, kylpyhuoneiden pintaremontteja ja pinnoituksia yrityksille, yhteisöille, huoneistojen vuokraajille, julkiselle sektorille sekä kotitalouksille.

Laatoitetut märkätilat

Käytämme ammattitason pesuaineita ja työmenetelmiä. Teemme märkätilaan hapan- ja, emäspesun sekä neutralisoinnin. Monivaihepesu poistaa kaikki likatyypit: kalkki, rasvat, ruoste, kuonat ja pasuainejäämät.

Muovimatto märkätilat

muovimatollisen märkätilan pintaremontointi -menetelmä korjaa mahdollisen vesivahingon ja pinnoitus luo märkätilaan uutta vastaavan ilmeen. Uretaani pinnoitus on erittäin luja ja joustava pinnoite.

Huoneistoremontit

Huoneistoremontti kylpyhuoneen pesu ja pinnoitus remontin yhteydessä tehtynä tuo säästöä. Sama asentaja tekee työvaiheiden odotusaikana lattioiden ja seinien pintaremontit. Näin säästöä syntyy yhden henkilötyöpäivän verran.

Yleiset tilat

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen yleisten tilojen pintaremontit. Märkätilojen pesu ja pinnoitus. Porraskäytävät ja aulat lattioden ja seinien pintaremontointi. Varastot ja pyöräkellarit maavaraisten lattioiden ja seinien pintaremontit.