PINTAREMONTIT

MUOVIMATOLLISEN MÄRKÄTILAN

PINTAREMONTTI

Nano Finland kehittämä pintaremontti -menetelmä on nopea ja kustannustehokas ja palauttaa märkätilan alkuperäisen ilmeen.

 

Se sopii yrityksille, yhteisöille, huoneistojen vuokraajille, isännöitsijöille ja kotitalouksille.

NANO FINLAND

MUOVIMATOLLISEN MÄRKÄTILAN PINTAREMONTTI

Nano Finland Oy kehittämä pintaremontti muovimatollisiin märkätiloihin on nopea, kustannustehokas ja tuo märkätilaan uuden ilmeen.

Voiko muovimatollisen märkätilan korjata?

Kyllä voi! Nano Finland Huolto kokeneiden ja ammattitaitoisten asentajien kehittämä pintaremontti menetelmä muovimatollisiin märkätiloihin korjaa mahdollisen vesivahingon ja pinnoitus luo märkätilaan uutta vastaavan ilmeen.

 • Muovimaton alle on pääsyt vettä tai irronnut alustastaan.
 • Ei tulevaa kylpyhuone – tai putkiremonttia näköpiirissä.
 • Märkätila näyttää nuhjuiselta ja likaiselta.

Näiden ongelmien ratkaisemiseen ei tarvita märkätilan täysremonttia! Ne voidaan ratkaista Nano Finland Huollon kehittämällä pintaremontti menetelmällä.

Muovimatollisen märkätilan pintaremontti

 1. Nano Finland Huolto asiantuntija kartoittaa kohteen.
 2. Saat tarjouksen kohteen pintaremontista.
 3. Kuivataan maton alla oleva mahdollinen kosteusvaurio.
 4. Korjataan ja tiivistetään läpiviennit ja saumakohdat.
 5. Pinnoitetaan muovimatto polyuretaanipinnoitteella.
 6. Korjataan kaakeleiden viat. Haljenneet kaakelit ja saumalaastien vaihto.
 7. Suoritetaan märkätilan monivaihepesu (kaakelit, kalusteet, hanat, peilit).
 8. Asentaja tekee kohteen itselle luovutuksen
 9. Tehdään Nano4life nanopinnoitus märkätilan laattapinnoille.

Koko märkötila on saanut uutta vastaavan ilmeen ja on Nano4life nanopinnoituksen ansiosta myös helppo pitää puhtaana!

VANHAN MUOVIMATON KORJAUS JA PINNOITUS

Muovimaton polyuretaanipinnoitus

Polyuretaani on erittäin kestävä ja joustava pinnoite.

Polyuretaanipinnoitusmenetelmällä luodaan vanhan muovimaton päälle erittäin luja ja joustava pinnoite. Polyuretaani ei sisällä liuotteita eikä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä ja on siksi ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Polyuretaanipinnoitteen saumaton ja joustava massa takaa ettei kylpyhuoneen lattiassa tule vuotokohtia. Polyuretaanipinnoite kestää hyvin kylmää ja kuumaa (-40°C – +150°C).

Muovimaton pinnoitusmenetelmässä kuivatetaan paikallisesti maton alla oleva kosteus pois ja tehdään erittäin kestävä lattiapinnoite suoraan vanhan muovimaton päälle polyuretaanipinnoitteella. Polyuretaani toimii samalla myös vedeneristeenä, jolla on lukuisia ominaisuuksia kuten erittäin hyvä joustavuus 190%, kulutuksen kesto, saumattomuus ja ekologisuus.

POLYURETAANIPINNOITUS

KUSTANNUSTEHOKAS JA NÄYTTÄVÄ PINTAREMONTTI

Nano Finland Huolto ammattilasten tekemä pintaremontti ja pinnoitus palauttaa pinnat alkuperäiseen kuntoon nopeasti 1-3 päivässä oli kyseessä sitten likainen, kalkkinen, ruosteinen, pintahomeinen tai saumojen eroosiosta kärsinyt märkätila. 

Kylpyhuoneet, saunat, pesutuvat, kuivaushuoneet, kuraeteiset jne...

Nano Finland Huolto on kehittänyt pintaremontti ja pinnoitus menetelmän, jolla saadaan palautettua kylpyhuoneen kunto alkuperäistä vastaavaksi.

Muovimatolliset märkätilat voidaan korjata ja kuivata sekä pinnoittaa polyuretaani menetelmällä.

Laatoitetut märkätilat voidaan puhdistaa monivaihepesulla. Vialliset laatat voidaan vaihtaa ja halkeilleet saumalaastit voidaan korjata. Liikuntasaumat tiivistetään laadukkaalla Mapein Ac silikonilla. Märkätilan kaikki pinnat pinnoitetaan Nano4life nanopinnoitteet, joilla saadaan kaikki pinnat vettä ja likaa hylkiviksi sekä ne ovat käsittelyn jälkeen myös helppo pitää puhtaana.

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti niin saat tarjouksen!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

PINTOJEN KORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Nano Finland Huolto on pinnoitustöiden ammattilainen.

Teemme huoneistoremontteja, kylpyhuoneiden pintaremontteja ja pinnoituksia yrityksille, yhteisöille, huoneistojen vuokraajille, julkiselle sektorille sekä kotitalouksille.

Laatoitetut märkätilat

Käytämme ammattitason pesuaineita ja työmenetelmiä. Teemme märkätilaan hapan- ja, emäspesun sekä neutralisoinnin. Monivaihepesu poistaa kaikki likatyypit: kalkki, rasvat, ruoste, kuonat ja pasuainejäämät.

Muovimatto märkätilat

muovimatollisen märkätilan pintaremontointi -menetelmä korjaa mahdollisen vesivahingon ja pinnoitus luo märkätilaan uutta vastaavan ilmeen. Uretaani pinnoitus on erittäin luja ja joustava pinnoite.

Huoneistoremontit

Huoneistoremontti kylpyhuoneen pesu ja pinnoitus remontin yhteydessä tehtynä tuo säästöä. Sama asentaja tekee työvaiheiden odotusaikana lattioiden ja seinien pintaremontit. Näin säästöä syntyy yhden henkilötyöpäivän verran.

Yleiset tilat

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen yleisten tilojen pintaremontit. Märkätilojen pesu ja pinnoitus. Porraskäytävät ja aulat lattioden ja seinien pintaremontointi. Varastot ja pyöräkellarit maavaraisten lattioiden ja seinien pintaremontit.