PINTAREMONTIT

UUDEN TAI SANEERATUN KYLPYHUONEEN

PINTOJEN SUOJAUS KULUTUKSEN RASITUKSILTA

Uusien pintojen nanopinnoitus suojaa kylpyhuonetta ja auttaa puhtaanapidossa

NANO FINLAND

Nano Finland suojaa tehokkaasti uudet ja remontoidut pinnat

SUOJAA KYLPYHUONEEN TAI MÄRKÄTILAN UUDET PINNAT KULUMISELTA JA LIALTA

Nano4life nanopinnoitteet luovat kovan ja hengittävän kalvon eri materiaalien pinnoille.

Uusitun kylpyhuoneen materiaalit ovat usein materiaaliltaan huokoisia.  Uuden kylpyhuoneen pinnoitus saa huokoiset materiaalin hylkimään vettä ja likaa sekä pinnan puhdistus on helppoa. Pinnoitus suojaa myös kulumiselta ja lisää kylpyhuoneen elinkaarta.

Kylpyhuoneen uusiminen tulee eteen aikanaan kaikissa asuinrakennuksissa ja tämä on yksi kalleimmista osista asunnossa. Kustannuksia nostaa esimerkiksi, tilan koko, materiaali valinnat ja vesikalusteet.

Kylpyhuoneen käyttöpesu

Asia mistä vähemmän puhutaan, on kylpyhuoneen käyttöönottopesu, Se on yksi työvaiheista remontin yhteydessä, jolla viimeistellään hienosti tehty kylpyhuoneremontti. Käyttöönottopesulla on tarkoitus saada pois kaikki remontin aikana tulleet rakennusmateriaalit vesikalusteilta, laattasaumoilta ja laatoilta.

Ensiksi käytettävän pesuaineen pitää olla hapan, jotta kalkki-, sementti- ja saumalaastijäämät saadaan pestyä tehokkaasti pinnoilta. Tämä tarkoittaa erittäin hapanta pesuainetta (Ph 1–2). Erittäin happamilla ja emäksisillä pesuaineilla pestäessä pitää olla tarkkana neutralisoinnin kanssa. Hapan pesuaine aiheuttaa korroosiota laattasaumoille. Erittäin huolellinen huuhtelu on siis välttämätön, jotta saadaan palautettua emäksisyys saumoille.

Kylpyhuoneen peseminen jatkossa on suositeltavaa jopa viikoittain miedolla (Ph 7-8) siihen tarkoitetulla pesuaineella. Lisäksi on tärkeätä, että tila kuivuu aina käytön jälkeen.

Kylpyhuoneen nanopinnoitus

Uusi tapa, jolla kylpyhuone saadaan helppohoitoiseksi ja suojattua tulevilta rasitteilta on Nano4life kylpyhuoneen pinnoitusmenetelmä.

Menetelmässä on kaksi vaihetta, jossa laattasaumat saavat Nano4 Ultracoat antibakteerisen pinnoitteen, joka ehkäisee pintahomeen muodostumista saumoihin ja kosteuden pääsyä laatan taakse. Laattapinnat sekä vesikalusteet saavat Nano4 Bathcare pinnoitteen, joka estää lian pinttymistä pintoihin ja helpottaa puhtaanapitoa. Pesuaineet ja veden laatu (kalkki) ei aina ole hyväksi kylpyhuoneen materiaaleille.

Nano4life pinnoitteilla saadaan suojattua kaikki pinnat tulevia rasituksia vastaan, jopa 10 vuodeksi. Tämä helpottaa myös jatkossa kylpyhuoneen puhtaanapitoa ja on erittäin hygieeninen myös pinnoitteiden antibakteerisuuden myötä. Pinnoitteet ovat myös ekologinen valinta.

NANOPINNOITUS

Anna Nano Finland ammattilaisten pinnoittaa kylpyhuoneesi

TILAA KYLPYHUONEEN PESU, PINNOITUS JA PINTAREMONTTI

Tarjoamme nyt ammattiosaamisemme kotitalouksien käyttöön. 

Puhdistamme kylpyhuoneesi kaikesta liasta ammattilaisen suorittamalla monivaihepesulla. Arviomme laattasaumojen kunnon ja teemme ehdotuksen niiden kunnostamisesta. Pinnoitamme kylpyhuoneen pinnat Nano4Life nanoteknologia tuotteilla ja vaihdamme uudet laadukkaat silikonit vanhojen tilalle.

KIINNOSTUITKO?

  1. Tilaa ilmainen kartoituskäynti
  2. Ammattilainen selvittää kylpyhuoneen kunnon
  3. Saat tarjouksen kylpyhuoneen pintaremontista

Pintaremontilla uusitaan kylpyhuoneen vioittuneet pinnat. Puhdistetaan pinnat monivaihepesu -menetelmällä. Pinnoitetaan kylpyhuone Nano4life pinnoitustuotteilla.

Pintaremontilla säästät selvää rahaa ja jatkat kylpyhuoneen elinkaarta useilla vuosilla.

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, vaikka et asuisikaan Uudellamaalla ja tarvitset palvelujamme!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

PINTOJEN KORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Nano Finland Huolto on pinnoitustöiden ammattilainen.

Teemme huoneistoremontteja, kylpyhuoneiden pintaremontteja ja pinnoituksia yrityksille, yhteisöille, huoneistojen vuokraajille, julkiselle sektorille sekä kotitalouksille.

Laatoitetut märkätilat

Käytämme ammattitason pesuaineita ja työmenetelmiä. Teemme märkätilaan hapan- ja, emäspesun sekä neutralisoinnin. Monivaihepesu poistaa kaikki likatyypit: kalkki, rasvat, ruoste, kuonat ja pasuainejäämät.

Muovimatto märkätilat

muovimatollisen märkätilan pintaremontointi -menetelmä korjaa mahdollisen vesivahingon ja pinnoitus luo märkätilaan uutta vastaavan ilmeen. Uretaani pinnoitus on erittäin luja ja joustava pinnoite.

Huoneistoremontit

Huoneistoremontti kylpyhuoneen pesu ja pinnoitus remontin yhteydessä tehtynä tuo säästöä. Sama asentaja tekee työvaiheiden odotusaikana lattioiden ja seinien pintaremontit. Näin säästöä syntyy yhden henkilötyöpäivän verran.

Yleiset tilat

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen yleisten tilojen pintaremontit. Märkätilojen pesu ja pinnoitus. Porraskäytävät ja aulat lattioden ja seinien pintaremontointi. Varastot ja pyöräkellarit maavaraisten lattioiden ja seinien pintaremontit.