PINTAREMONTIT

YLEISTEN TILOJEN

PINTAREMONTTI

Nano Finland REMONTOI KUNTOON YLEISTEN TILOJEN PINNAT

 

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät tarvittavat maalaustyöt, paneloinnit ja lattiamateriaalien uusimisen samalla kertaa, kun märkätiloihin toteutetaan pintaremontti ja pinnoitustyö.

NANO FINLAND

KIINTEISTÖJEN YLEISET TILAT PINTAREMONTTI

Nano Finland Huolto hoitaa kiinteistöjen yleisten tilojen pintaremontit ammattitaidolla

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen yleiset tilat

Yleiset tilat joutuvat alttiiksi kovalle kulutukselle. Vanhat ja naarmuuntuneet pintamateriaalit on vaikea pitää puhtaana ja antavat epäsiistin vaikutelman. Kuinka pitää yleiset tilat ja sen pinnat siisteinä ja kulutusta kestävinä sekä tehdä puhtaana pito helpoksi?

MEILLÄ ON SIIHEN RATKAISU!

Saunatilat, pesutuvat, kuivaushuoneet ja muut märkätilat

 • Monivaihepesu puhdistaa märkätilat kaikista mahdollisista likatyypeistä ja nanopinnoitus suojaa pintoja uusien tarttumiselta.
 • PU-muovimatot voidaan puhdistaa ja pinnoittaa kulutusta kestävällä polyuretaanipinnoitteella.

Pyöräkellarit, varastot ja maavaraiset lattiat

 • Lattiat voidaan pinnoittaa Nanten epoksimaalilla tai -lakalla.
 • Epätasaiset ja eläneet lattiat voidaan jyrsiä, tasoittaa ja oikaista.
 • Pesumaalauksella saadaan uusi ja puhdas ilme seiniin.

Porraskäytävät ja aulatilat

 • Kuluneet ja likaiset muovimatot ja vinyylit voidaan puhdistaa ja pinnoittaa polyuretaanilla ja lattialakalla.
 • Vanhat vinyyli- tai laminaattilattia voidaan vaihtaa uuteen.
 • Pesumaalauksella saadaan uusi ja puhdas ilme seiniin.

Pintaremontti on kustannustehokas vaihto täysremontille! Nano Finland Huollon ammattilaisten tekemällä pintaremontilla voidaan pidentää tilojen käyttöikää ja tiloihin saadaan puhdas yleisilme.

Kustannukset ovat vain murto-osa täysremontin kustannuksista!

PUHDAS JA VIIHTYISÄ TALOYHTIÖ

Betoni-, muovi-, vinyyli ja laattalattioiden pintaremontointi

Märkätilojen pitaremontit

Nano Finland Huolto asiantuntijoiden kehittämä monivaihepesu ja nanopinnoitus -menetelmä tekee sen mahdolliseksi. Nano4life nanopinnoitustuotteet sopivat lähes kaikille materiaaleille ja parantavat ikääntyneen materiaalin ominaisuuksia. Nano4-hygiene life nanopinnoite estää lisäksi viruksia ja bakteereita leviämästä pinnoilta.

Nanopinnoitus tekee eri materiaalien pintaan kovan, kestävän ja hengittävän pinnan, joka on erittäin vettä ja likaa hylkivä ja on sen vuoksi myös helppo pitää puhtaana. Kun lika ei tartu materiaalin huokosiin niin pinnat näyttävät myös siisteiltä ja puhtailta.

Betonilattiat

Maavaraiset betonilattiat voivat ajan kuluessa elää. Epätasaiset betonilattiat vidaan jyrsiä, tasoittaa ja oikaista, jotta kaadot saadaan kohdalleen ja pintavedet ohjattua lattiakaivoihin. 

Uusi kestävä pinta saadaan Nanten epoksimaalilla tai -lakalla. Epoksimaalit ovat hengittäviä ja kestävät korkeaa kulutusta.

Muovimatolliset tilat

Polyretaanipinnoitus -teknologialla luodaan vanhan muovimaton päälle erittäin luja ja joustava pinnoite. Polyuretaani ei sisällä liuotteita eikä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä ja on siksi ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Uusi kestävä pinta saadaan epoksi- ja uretaanipinnoitteilla, joista löytyy hengittäviä ja materiaalin huokoset sulkevia vaihtoehtoja tarpeen mukaan.

Viihtyisät ja puhtaat tilat tuovat kustannussäästöä:

 • Siivoaminen ja puhtaanapito ei vie niin paljon aikaa.
 • Ihmiset viihtyvät ja pysyvät terveinä.
 • Nanopinnoitus  lisää materiaalien käyttöikää.

PUHDAS TALOYHTIÖ

PUHTAAT TILAT KUSTANNUSTEHOKKAASTI

Nano Finland Huolto ammattilasten tekemä pintaremontti, monivaihepesu ja nanopinnoitus tuo selvää säästöä kun työvaiheiden välissä olevat odotusajat hyödynnetään tekemällä kohteessa muita pintojen remontointeja. Näin kustannussäästöä saadaan jopa yhden henkilötyöpäivän verran. 

Porraskäytävät, saunatilat, pesutuvat, varastot, pyöräkellarit ja askartelutilat

Nano Finland Huolto ammattitaitoiset asentajat tekevät kaikki pinnoitukset taloyhtiöiden ja kiinteistöjen yleisissä tiloissa. Näin saat nopeasti kaikki pinnat kerralla kuntoon.

Muovimatolliset märkätilat voidaan korjata ja kuivata sekä pinnoittaa polyuretaani menetelmällä.

Laatoitetut märkätilat voidaan puhdistaa monivaihepesulla. Vialliset laatat voidaan korjata ja halkeilleet saumalaastit voidaan vaihtaa. Saumat tiivistetään laadukkaalla silikonilla. Märkätilan kaikki pinnat pinnoitetaan Nano4life nanopinnoitteilla, jotka saavat kaikki pinnat vettä- ja likaa hylkiviksi ja ne on käsittelyn jälkeen myös helppo pitää puhtaana.

Vinyyli- ja laminaattilattioiden asennus sekä seinien pesumaalaus samalla kylpyhuoneen pintaremontin yhteydessä.

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti niin saat tarjouksen!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

PINTOJEN KORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Nano Finland Huolto on pinnoitustöiden ammattilainen.

Teemme huoneistoremontteja, kylpyhuoneiden pintaremontteja ja pinnoituksia yrityksille, yhteisöille, huoneistojen vuokraajille, julkiselle sektorille sekä kotitalouksille.

Laatoitetut märkätilat

Käytämme ammattitason pesuaineita ja työmenetelmiä. Teemme märkätilaan hapan- ja, emäspesun sekä neutralisoinnin. Monivaihepesu poistaa kaikki likatyypit: kalkki, rasvat, ruoste, kuonat ja pasuainejäämät.

Muovimatto märkätilat

muovimatollisen märkätilan pintaremontointi -menetelmä korjaa mahdollisen vesivahingon ja pinnoitus luo märkätilaan uutta vastaavan ilmeen. Uretaani pinnoitus on erittäin luja ja joustava pinnoite.

Huoneistoremontit

Huoneistoremontti kylpyhuoneen pesu ja pinnoitus remontin yhteydessä tehtynä tuo säästöä. Sama asentaja tekee työvaiheiden odotusaikana lattioiden ja seinien pintaremontit. Näin säästöä syntyy yhden henkilötyöpäivän verran.

Yleiset tilat

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen yleisten tilojen pintaremontit. Märkätilojen pesu ja pinnoitus. Porraskäytävät ja aulat lattioden ja seinien pintaremontointi. Varastot ja pyöräkellarit maavaraisten lattioiden ja seinien pintaremontit.