PINTAREMONTIT

NANO4LIFE VERKKOKAUPPA

NANO4LIFE SUOMI

NANO FINLAND OY

REKRY

Haemme työvoimaa kasvavaan joukkoomme

Tarjoamme tiiviin työyhteisön ja innovatiivisen ilmapiirin nuoressa ja kasvavassa yrityksessä. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi alan uusimpien menetelmien ja huippuosaajien parissa. Palkkausmallimme perustuu kuukausi- ja urakkapalkkoihin ja saat myös käyttöösi oman nimikoidun huoltoauton.

Avoimet työpaikat

Huoneistoremontoijia (palvelemaan sopimuskumppaneitamme)

Haemme useampia henkilöitä huoneistoremonttikohteisiimme. Tyypillisesti kohteemme sisältävät maalaustöitä, laminaatti-, parketti- ja vinyyliasennuksia sekä listoituksia. Kohteissa tehdään myös erilaisia pienasennuksia ja kotelointeja. Toivomme sinulta vähintään vuoden työkokemusta vastaavista töistä.

Siivoojia

Palveluihimme kuuluvat asuintalokohteisiin tehtävät puhdistukset ja kylpyhuonepinnoitukset. Haemme nyt henkilöitä, joilla olisi aiempaa kokemusta puhdistustöistä ja koulutamme tehtävään pinnoitusten osalta.

Täytä työhakemus

Täytä alla oleva työhakemus ja lähetä meille avoin työhakemuksesi. Käsittelemme hakemukset sitä mukaa, kun niitä saamme. Otamme sinuun yhteyttä, heti kun sinulle sopiva tehtävä on tiedossa.

Henkilötietoja ei käytetä muuhun kuin työnhakuun.

Ajokortti

Hakemuksen säilytys

Kylpyhuoneen monivaihepesu ja nanopinnoitus tehty jo yli 4000 kylpyhuoneeseen

4000